Ayurveda/yoga vakantieweek in Zuid-Frankrijk

Een drukke baan, weinig tijd voor jezelf of ingrijpende veranderingen in het leven maken het soms lastig om onze kostbare gezondheid in goede conditie te houden. Ayurveda kan hierbij helpen. Ayurveda betekent letterlijk ´kennis van het leven´. Kort samengevat is de Ayurveda een gezondheidsleer, met een inspirerende visie op een natuurlijke balans van lichaam en geest. Deze holistische levensfilosofie is meer dan 3000 tot 5000 jaar oud, maar tegelijkertijd is het tijdloos en actueel. Ayurveda gaat uit van drie basisenergieën Vata, Pita en Kapha. Ieder mens is een unieke samenstelling van deze energieën, die allemaal vragen om een andere voeding en levensritme. Respect voor de natuur en een vegetarische voeding zijn hierbij vaste basisprincipes.

Wij bieden u een ontspannen yoga/ ayurvda week  met professionele (Nederlandstalige) begeleiding, op onze prachtige locatie in het zuiden van Frankrijk tussen Toulouse en Carcassonne. Tijdens deze week maakt u kennis met Ayurvedische voeding en kruiden, die een zuiverende werking hebben op het lichaam.. Tijdens de yoga en klankschalensessies besteden we aandacht aan het vinden van een juiste balans. Tot slot is er voldoende vrije tijd, vanaf 10 uur s’

Na het ontbijt kunt u met uw lunchpakket op stap gaan om de omgeving te bekijken of om te ontspannen te lezen te wandelen of evt te genieten bij het zwembad. We hervatten de dag weer rond 17hoo met de yin yoga.

Gedurende deze week geniet u van alle (volledig biologische) maaltijden div kruidenthee’s.

Wat kunt u in deze week verwachten: In de prijs van 730,- euro is inbegrepen

  • 6 overnachtingen
  • 6 heerlijke Ayurvedische ontbijtjes
  • 5 ochtend en 5 avond yogalessen (maandag tot vrijdag)
  • 5 gezonde lunches
  • 6 gezonde en lichte diners
  • 5 begeleide meditaties (maandag tot vrijdag)
  • 1 Ayurvedische kook workshop (meerderen beschikbaar op aanvraag)

Daarnaast kunt u kennis met Ayurvedische massages maken, die helpen bij het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam of een voetreflexmassages. deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. 60 euro en 40 euro.

Wanneer u zelf een groep van 4 personen hebt kunnen wij in overleg een week of een aantal dagen op maat voor u maken.

Ophaal-en wegbrengservice mogelijk van en naar het vliegveld.

Wij  zien u graag, met vriendelijke groet van uw gastvrouwen: Cax en Marion
Aanmelden en vragen via info@armengauds.com voor meer informatie over de locatie klik hier